Фирмите, ангажирани със зимното почистване на пътищата от републиканската

...
  Фирмите, ангажирани със зимното почистване на пътищата от републиканската
Коментари Харесай

Фирмите за зимно почистване обявиха пред областния управител на Разград, че са готови за студовете

  Фирмите, ангажирани със зимното разчистване на пътищата от републиканската мрежа, и всички виновни институции заявиха пред регионалния шеф Драгомир Златев, че са готови за студовете и обвързваните с тях затруднения.

Това стана през днешния ден на работна среща, извършена по самодейност на регионалния шеф.   

  В съвещанието участваха шефовете на „ ПЪТИНЖЕНЕРИНГСТРОЙ – Т “ ЕАД, „ БИТУМИНА ГмбХ – БЪЛГАРИЯ “ ЕООД и „ СТРОЙМОНТАЖ “ ЕАД от консорциум „ ТРП ЛУДОГОРИЕ 2019 “, шефът на Областно пътно ръководство Разград инж. Людмил Янев и началникът на бранш „ Пътна полиция “ при Областна дирекция на МВР-Разград  основен контрольор Теодор Тодоров.

  Представителите на компаниите показаха, че имат дълготраен опит в поддържането на пътищата при зимни условия и добре познават пътната мрежа в района. Те увериха Драгомир Златев, че разполагат с задоволително техника и могат при нужда да включат спомагателни машини.

  Областният шеф прикани участниците в работната среща да създадат всичко належащо, с цел да не се стигне до затваряне на пътища към огромните градове и да бъдат обезпечени естествени условия за придвижване по време на коледните и новогодишните празници. Златев акцентира, че би трябвало да се подходи изключително деликатно към проблематичните сектори, като тези с огромен надолнище. Той предложи при прогнози за неприятни метеорологични условия да се стопират тировете с несъответствуващи за зимните условия гуми.

  Управителите на компаниите оповестиха, че са готови за всевъзможни обстановки, че профилактично обработват пътищата преди празниците и разполагат с по-мощни машини за проблематичните сектори.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР